Възрастна жена беше затисната при качване в трамвай в София и влачена в продължение

...
Възрастна жена беше затисната при качване в трамвай в София и влачена в продължение
Коментари Харесай

Баба бе затисната и влачена при качване в трамвай в София

Възрастна жена беше затисната при качване в трамвай в София и влачена в продължение на няколко метра, предава NOVA.
Инцидентът се случва навръх Нова година в региона на „ Лъвов мост ”. 83-годишната потърпевша е с фрактури на ръката и извадено рамо. 
„ Излязох да купя плодове и цвете за подарък за моя другарка. На прибиране чаках на спирката трамвай. Тръгвайки да се качвам, стъпалата и вратата се затвори и ръката ми беше притисната.
Хората се развикаха, само че ватманът продължи. После спря, върна се, погледна че съм на платното, не ме попита по какъв начин съм и отнякъде изникнаха двама мъже, които ме хванаха като чувал с картофи и ме хвърлиха вътре в трамвая.
Едно семейство стартира да се кара с водача. Обадих се на внука ми и той ме закара в „ Пирогов ”, където установяваха, че рамото ми е счупено. Имам нужните документи. Зет ми отиде в депото в „ Банишора ”, отказаха му да види камерата от трамвая, тъй като не е представител на полицията ”, разказа потърпевшата Жулиета Георгиева.
„ Не мога да знам за какво ватманът не е извикал полиция. Може би е решил, че жената не е тежко потърпевша. Категорично имаме ПТП. Призовавам всички очевидци да се извърнат към асоциацията ни, с цел да стартира следствие ”, съобщи Владимир Тодоров от Асоциацията на потърпевшите при произшествия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР